Αρχική 2017-09-04T08:32:24+00:00

Το ξενοδοχείο

Το Long Beach ξενοδοχείο στο Αίγιο είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου.

Long Beach Resort Aigio Lobby Entrance

Το Long Beach ξενοδοχείο στο Αίγιο είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Το παραδοσιακό ύφος του χωριού σε συνδυασμό με τα στοιχεία της θάλασσας και τα δάση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία.

Διαμονή

Ο απόλυτος προορισμός για οικογένειες, και όχι μόνο, που αναζητούν άνεση αλλά και φινέτσα σε ένα χαλαρωτικό και αισθησιακό περιβάλλον.

Double Room aigio

Στην υπέροχη ακτή της βόρειας Πελοποννήσου, βρίσκεται το ξενοδοχείο Long Beach, ο απόλυτος προορισμός για οικογένειες, και όχι μόνο, που αναζητούν άνεση αλλά και φινέτσα σε ένα χαλαρωτικό και αισθησιακό περιβάλλον.

Αναψυχή & Ψυχαγωγία

Οι διακοπές είναι χρόνος για χαλάρωση σε ένα περιβάλλον χωρίς άγχος. Ωστόσο, είναι επίσης μια στιγμή για δραστηριότητες και για τόνωση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Boat Trip activity aigio

Οι διακοπές είναι χρόνος για χαλάρωση σε ένα περιβάλλον χωρίς άγχος. Ωστόσο, είναι επίσης μια στιγμή για δραστηριότητες και για τόνωση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Το Long Beach Hotel προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για δραστηριότητες στο Αίγιο, ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Ειδικές προσφορές

Προσφορά Σεπτεμβρίου

Κρατήστε την καλοκαιρινή διάθεση και το Σεπτέμβριο

tavli at the restaurant by the sea

Προσφορά τέλος καλοκαιριού

Κάντε κράτηση Bed & Breakfast και αποκτήστε πρόσβαση στο Half Board !!!